Om du vill att ditt barn ska få en möjlighet att gå på Centrumskolan behöver du först göra en intresseanmälan. När det sedan är dags för skolvalet inför start i förskoleklassen aktualiserar du din intresseanmälan genom att välja Centrumskolan som ett av alternativen inom ramen för skolvalet. Skolvalet genomförs i januari – februari.
Läs mer om skolvalet i Helsingborg här.

 


Du gör intresseanmälan till Centrumskolans kölista via formuläret nedan.

 

Vi tillämpar två principer för antagning, anmälningsdatum samt syskonförtur. Mer info om vår antagning finns under fliken Dokument

När vi läst och registrerat din anmälan skickar vi en separat bekräftelse till den e-post du angivit. Normalt sett så görs detta inom en vecka. Får du ingen bekräftelse ska du höra av dig till oss så vi kan säkerställa att din anmälan mottagits!  

Till dig som vill göra intresseanmälan för barn födda 2014
Det finns tyvärr inte någon möjlighet att i dagsläget göra en intresseanmälan och räkna med att få en plats i förskoleklassen som startar ht 2020. Kölistan av barn födda 2014 är lång och antalet platser begränsade. Flera har stått i kö sedan 2014.
Vi kommer inte att hålla något öppet hus för allmänheten utan kontaktar och bjuder in dem som får en möjlighet att börja på skolan.

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Intresseanmälan (barnets namn)

Personnummer (barnets personnummer)

Modersmål (om annat än svenska)

Vårdnadshavare 1 (fullständigt namn)

Vårdnadshavare 1 Personnummer

Vårdnadshavare 1 email

Vårdnadshavare 1 Adress

Vårdnadshavare 1 postnummer & Ort

Vårdnadshavare 1 telefonnummer

Vårdnadshavare 2 (fullständigt namn)

Vårdnadshavare 2 Personnummer

Vårdnadshavare 2 email

Vårdnadshavare 2 Adress

Vårdnadshavare 2 postnummer & Ort

Vårdnadshavare 2 telefonnummer

Kommentar

När du klickar på skicka godkänner du även att vi lagrar dina personuppgifter i enighet med dataskyddsförordningen. Vår integritetspolicy: läs mer här